Last news in Fakti

5 Април, 2018 10:03 1 095 0

Два автогола помогнаха на Барса срещу Рома

  • барселона-
  • автогол-
  • рома-
  • шампионска лига-
  • суарес-
  • джеко-
  • пике

Каталунците почти сигурно на полуфинал след 4:1 в първия мач

Барселона победи Рома с 4:1 в първа среща помежду им от четвъртфиналите на Шампионската лига и поглежда смело към полуфиналите на турнира.

През първата част каталунците доминираха и в 7-ата минута Луис Суарес вкара топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада на уругваеца. Четири минути по-късно бразилският страж на гостите Алисон спаси удар на Меси, а в 18-ата минута и гредата му помогна след удар на Иван Ракитич, пише "Блиц".

В 27-ата минута Алисон отрази и шут на Луис Суарес, но в 38-ата минута нямаше какво да направи, след като Даниеле де Роси си вкара автогол при опит да пресече пас на Иниеста към Меси.

След почивката в 55-ата минута каталунците удвоиха аванса си, след като Ракитич центрира от корнер, а Костас Манолас нямаше късмет при борбата с Юмтити за топката и също си отбеляза автогол. Четири минути след това Жерард Пике се оказа на върха на атаката и направи разликата класическа.

Последва отпускане в редиците на домакините и в 77-ата минута Тер Щеген трябваше да се намесва след на Дефрел. В 80-ата минута натискът на гостите доведе до гол на Един Джеко за 3:1. Радостта на Рома обаче не бе дълга, след като в 87-ата минута Луис Суарес върна аванса от три попадения на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА