5 Април, 2018 13:56 1 395 2

Гуардиола: Има още 90 минути

  • манчестър сити-
  • гуардиола-
  • ливърпул-
  • вяра-
  • шампионска лига

"Резултатът е тежък, но аз вярвам в отбора си", заяви наставникът на Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола остава оптимист, въпреки загубата с 0:3 от Ливърпул в първия мач от четвъртфинала в Шампионската лига. Той заяви, че вярва на своя тим, че е способен да направи обрат в реванша на “Етихад” след седмица.

“Имам голяма вяра в моя отбор. Момчетата показаха много хубави неща през сезона. Резултатът е тежък,не можем да го отречем. Но има още 90 минути и ние ще направим всичко възможно да направим обрат. Няма да е никак лесно, защото ще срещнам голям отбор, но ще опитаме”, заяви Гуардиола.

“В началото започнахме добре и виждах характер. На “Анфийлд” винаги е трудно, но до 2:0 бяхме в мача. Допуснахме грешка при първия гол, а вторият падна след фантастичен удар на Окслейд-Чембърлейн. Знаехме, че ще ни е трудно. През второто полувреме реагирахме добре, но не успяхме да създадем много положения, защото съперникът се бранеше дълбоко в своето поле. Нуждаехме се от един гол, но не успяхме да го отбележим”, допълни испанецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хаха

    0 1 Отговор
    Още 90 минути та да паднат с повече от 3-0 : )