Last news in Fakti

11 Април, 2018 13:58 1 221 1

Гуардиола беснее: При 2:0 щеше да е друго

  • гуардиола-
  • манчестър сити-
  • ливърпул-
  • съдия-
  • грешка-
  • шампионска лига

"Съдиите могат да обърнат изхода на всеки един мач", заяви испанецът

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, бе изключително нервен след мача с Ливърпул. Неговите възпитаници загубиха срещата с 1:2 и отпаднаха от Шампионска лига. Испанецът бе изгонен на полувремето, заради реплики към главния съдия Матеу Лахос. Реферът не зачете редовен гол на "гражданите", с който резултатът щеше да стане 2:0.

“Големи поздравления за Ливърпул. Дано те представят достойно Англия на полуфинала. Казах на съдията, че за мен голът на Сане е редовен и затова бях изгонен. Всичко щеше да е различно при 2:0 в наша полза. Щеше да е различно и ако при гола на Салах в първия мач бе вдигната засада. Също така, ако попадението на Габриел Жезус бе зачетено. В този турнир силите на отборите са много изравнени и затова съдийските решения са толкова важни. Те могат да решат изхода на всеки мач. Нищо, догодина ще опитаме отново. Имахме 10 страхотни месеца. Сега трябва бързо да се възстановим психически за останалите 6 мача от сезона. Победната ни серия в продължение на 10 месеца бе невероятна и смятам, че трябва да анализирате всеки един мач от нея”, заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 267

    1 0 Отговор
    Сега го гледах и май наистина няма засада при 2:0 за Сити