Last news in Fakti

11 Април, 2018 14:55 1 160 1

Херо коментира дали ще се върне в Казахстан

  • лудогорец-
  • херо-
  • иртиш-
  • напускане-
  • завръщане

"Нямам оферта от Казахстан, но следя първенството", заяви наставникът на разградчани

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо коментира появилите се информации за свое завръщане в казахстанското първенство и по-конкретно в бившия си тим Иртиш. Специалистът бе потърсен от Vesti.kz във връзка със слуховете, като призна, че не спира да следи местното първенство.

"Аз все още следя шампионата на Казахстан, макар че сега съм в България. Мисля, че основните съперници на Кайрат и Астана ще са Ордабаси и Тобол. Дано до челните места стигне и бившият ми отбор Иртиш. Досега никой от клубовете в Казахстан не се е свързал с мен. На този етап не виждам причина да коментирам такива информации. Веднага щом се появи конкретно предложение, тогава ще видим. Сега се съм съсредоточил върху настоящия си договор", допълни Херо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.