Last news in Fakti

12 Април, 2018 09:57 722 0

Байерн се класира лесно за полуфиналите

  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига-
  • севиля-
  • левандовски

Баварците завършиха 0:0 със Севиля в реванша

Байерн (Мюнхен) се класира за полуфиналите на Шампионската лига, след като завърши 0:0 у дома срещу Севиля в мач реванш. Първата среща в Испания завърши с победа на баварците с 2:1. Байерн имаше няколко възможности за гол през първата част, но Хамес и Левандовски пропиляха отлични шансове.

През повечето време на терена бе спокойно, а Байерн не позволяваше на испанския си съперник да опита дори да застраши вратата.

В 32-ата Левандовски поиска дузпа за задържане в наказателното поле, но съдията подмина положението. След центрирането отляво топката премина много опасно в наказателното поле, но в крайна сметка излезе в аут.

Севиля имаше един шанс в края на полувремето, но Рафиня се намеси решително и изби топката от краката на Сарабия, пише "Блиц".

В 49-ата Рафиня центрира отляво към втората греда, където Левандовски беше на метър от голлинията, но от доста малък ъгъл не намери пролука и удари гредата от външната греда.

Хоакин Корея можеше да изненада неприятно Байерн, но ударът му с глава срещна напречната греда. Това бе и последната възможно за Севиля в мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА