Last news in Fakti

13 Април, 2018 13:05 1 534 2

Определиха сина на Ривалдо като "пълно разочарование"

  • ривалдиньо-
  • критики-
  • разочарование-
  • динамо букурещ-
  • левски

Румънските медии съсипаха от критики играча на Левски

Едно от новите попълнения в зимната селекция на Левски Ривалдиньо е пълно разочарование. Поредният удар срещу считания за един от най-качествените нови при „сините“ идва от Румъния, където игра в Динамо (Букурещ).

"В България изявите на Ривалдиньо са скромни и той разочарова. Все още няма отбелязан гол за Левски, а наскоро беше включен в класация на пълните разочарования. Използван е само в 4 мача и все още не може да влезе в нужния ритъм“, пише изданието dinamo1948.club. В анализа за Ривалдиньо се допълва, че трансферът му в България е получил сериозен отзвук, а самият играч засега не оправдава очакванията, пише "Блиц".

Малко по-положителна е оценката за другия бивш играч на Динамо (Букурещ), който също пристигна в Левски – Нашименто. „Той подобрява представянето си, развива се. Все по-често на него се гледа като на основна фигура. Вече има 7 мача за отбора, игра като титуляр и в сблъсъка срещу ЦСКА за Купата на България", допълва изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    4 0 Отговор
    Той и Ривалдо старши да беше дошъл в БГ на младини и той можеше да стане к..ут ама де да знам де, при футбола е много важно въображението ако си обграден с к..ути ставаш к..ут
  • 2 Иванчо l-ви

    4 0 Отговор
    Той ако ставаше за нещо щеше да е в Барса но явно е предпочел Левски и БГ