Last news in Fakti

9 Май, 2018 01:00 847 0

Иниеста може да се озове в Япония

  • иниеста-
  • барселона-
  • трансфер-
  • китай-
  • япония-
  • австралия

Китайският Чонкинг Дангай Лифан отрекоха, че ще привличат халфа

Все още действащият капитан на Барселона Андрес Иниеста може да продължи кариерата си на изненадващо място. До момента се считаше, че почти сигурният нов отбор на халфа е китайският Чонкинг Дангай Лифан. От клуба обаче излязоха с официално изявление, с което потвърдиха, че ще си партнират икономически, но няма да бъде привличан като футболист, пише "Блиц".

В испанските медии се появиха информации, че Иниеста е най-близо до Япония. Става въпрос за отбора Висел Кобе, чийто собственик е Хироши Микитани. Той е генерален директор на „Ракутен“ – основния спонсор на Барселона. Именно заради тази връзка се счита, че Иниеста ще играе в Япония. Друг вариант да продължи кариерата си е Австралия, където вече играха европейски звезди – Дел Пиеро и Давид Вия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА