8 Май, 2018 14:58 1 559 3

Ривалдо: Горд съм, че синът ми е в Левски

  • ривалдо-
  • ривалдиньо-
  • роси-
  • левски-
  • славия-
  • финал-
  • купа на българия

Бразилската легенда пристигна в София, за да гледа финала за Купата на България

Бразилската звезда Ривалдо пристигна в България. Световният шампион от 2002 година кацна с полет от Барселона, където присъства на неделното Ел Класико между Барса и Реал Мадрид, завършило 2:2. Той беше посрещнат от изпълнителния директор на Левски Красимир Иванов.

Носителят на "Златната топка" за 1999 година е у нас специално за финала за Купата на България между "сините" и Славия в сряда. Легендарният бразилец ще подкрепи Левски, в чийто състав е неговият син Ривалдиньо.

- Ривалдо, добре дошъл в България. За първи път ли сте в страната ни?
- Да, за първи път съм тук и съм много радостен, че дойдох. Ще гледам на живо отбора на сина ми, ще гледам сина ми и затова съм много щастлив.

- Очаквате ли в сряда Ривалдиньо да играе?
- Не знам. Той имаше определени проблеми, но в последния мач взе участие през второто полувреме. Дано всичко е наред и да може да играе и във финала.

- Преди седмица Ривалдиньо вкара първия си гол. Колко важно беше това за него?
- Да, много беше важно. Винаги е от значение да вкарваш голове. Дано всичко е наред със здравето му и да бъде на 100 процента, защото той е играч, който има голямо бъдеще пред себе си.

- Какво е мнението ви за Левски?
- Синът ми ми каза само хубави неща за отбора. През този сезон в първенството тимът играе сериозно, а е и на финал за Купата. Надявам се, че ще спечели тази купа.

- Щастлив ли сте, че Ривалдиньо е част от Левски?
- Да, много съм щастлив, но по-важното е че синът ми е щастлив да бъде част от този отбор. Само да е здрав и на 100 процента, това е важното.

- Кое е по-добре за него - да остане в Левски и в българското първенство или да смени отбора и шампионата?
- В момента е тук и мисли само за представянето си в българското първенство, което според мен е на добро ниво. Но ако играе добре и се предстви на ниво, може да премине в друг по-добър отбор. За целта обаче трябва да работи здраво.

- Вашата прогноза за резултата на финала срещу Славия?
- Не мога да знам какво ще стане, но искам и вярвам, че отборът на моя син ще спечели трофея. Трудно е да се прогнозира такъв мач, защото е финал, а те се играят трудно. Ще видим какво ще стане.

- Какво мислите за треньора на Левски Делио Роси и запознат ли сте с него?
- Не знам много, но информацията ми е от това, което ми казва моят син. Той е щастлив, че този италианец му е треньор.

- Ще облечете ли фланелка на Левски с името на вашия син за мача?
-Точно пристигам от Барселона и не знам какво точно ще правя...

- Какво мислите за последното Ел Класико между Барселона и Реал (Мадрид)?
- Спокоен мач, Реал нямаше кой знае колко шансове, Барселона вече беше станал шампион, но стана хубав мач. Както за феновете, така и за играчите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    9 0 Отговор
    Голям футболист беше. Евала. Но това къде си го посял за нищо не става. Щом я е докарал в
    България да играе. И Гунди бе голям футболист а синът му риташе у Светкавица-Търговище. Та от всяко дърво свиркай не става. От имаше един Спас ореха Джевизов де.
  • 2 реал

    3 0 Отговор
    Като се премести в друг отбор догодина ....ще разправя друго
  • 3 пръцльо

    1 0 Отговор
    Бе то голяма гордост , по света не са чували за леФски .