12 Май, 2018 05:15 2 144 4

Наказаха Арда Туран за 16 мача!

  • истанбул башакшехир-
  • туран-
  • дисциплинарна комисия-
  • червен картон-
  • съдия-
  • наказание

Турската футболна централа не си поплюва

Халфът на Истанбул Башакшехир Арда Туран е истинска звезда в родината си, но дисциплинарната комисия към турската федерация не се поколеба да му наложи рекордно наказание заради невъздържаното му поведение в двубоя срещу Сивасспор от 32-ия кръг на местното първенство. Бившият турски национал си позволи да блъсне страничния съдия и тази му постъпка му донесе лишаване от състезателни права за цели 16 мача.

Това означава, че Арда ще пропусне двете срещи на тима си до края на сезона и почти половината от следващата кампания.

Истанбул Башакшехир се бори за титлата, но равенството срещу Сивасспор (1:1) значително намали шансовете на отбора да постигне най-големия успех в историята си. В последните секунди на мача, игран миналата седмица, Арда Туран се ядоса, че срещу него не беше отсъдено нарушение до тъчлинията. Той се нахвърли върху страничния рефер и го блъсна в гърдите, за което веднага получи червен картон.

Арда продължава да е собственост на Барселона, но е преотстъпен в Истанбул Башакшехир за 2,5 години. След завръщането си в Турция бившият халф на Галатасарай и Атлетико Мадрид се забърка и в друг скандал, като заплаши журналист да му разбие главата заради провокативен въпрос към съпругата му на излизане от ресторант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    14 1 Отговор
    Видя селянина малко пари и за мъж се мисли

    Коментиран от #2

  • 2 Турчин

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Хъво":

    Поне не е "мека Мария"като Бербатов
  • 3 Гадина

    4 3 Отговор
    Ти да видиш, жив австралопитек. Пробив в антропологията.
  • 4 Weiss

    4 5 Отговор
    Арда е мъжкар, изпуснал си е нервите, залога е бил голям. Турчина да не го защотава само по роднинска линия, Бербатов е много по стойностен и като футболист, и като човек.