14 Май, 2018 10:58 1 042 1

Поляци с оферта към Кирил Десподов

  • десподов-
  • цска-
  • оферта-
  • лех познан-
  • интерес

Лех Познан иска да привлече таланта

Един от най-силните футболисти в състава на ЦСКА през отминаващия сезон Кирил Десподов е на път да си тръгне от “Българска армия”, пише “Меридиан Мач”. Полският Лех (Познан) ще изпрати съвсем скоро конкретна оферта за родения в Кресна младежки национал, който често е викан от Петър Хубчев и при мъжете.

В „Twitter“ вече се появиха и подробности, потвърждаващи сериозните намерения на Лех. Според спортния журналист Пьотър Волошик, пратеник на клуба от Познан вече е бил в България, за да наблюдава на живо играта на Десподов. Един от мачовете на “червените”, на които той е присъствал, е било гостуването на Лудогорец на 6 април. Този двубой можеше да преобърне битката за шампионската титла. В него крилото на ЦСКА вкара по изключителен начин за 1:0 от фаул в добавеното време на първата част. В последствие обаче “орлите” постигнаха стратегически обрат и в общи линии предрешиха седмата си поредна титла.

Интересното е, че през зимата усилено се коментираше за интерес към Десподов от страна на друг полски тим. Тогава той бе спряган за Легия (Варшава), който заедно с Ягелония бе основен конкурент на Лех в битката за титлата. Два кръга преди края на сезона обаче съставът от Познан се очертава да завърши на трето място и да играе в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Вензи

    0 1 Отговор
    Блембенеееееее