Last news in Fakti

15 Май, 2018 05:15 1 788 0

Неймар: Писна ми от спекулации!

  • реал мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • спекулации-
  • трансфер-
  • неймар-
  • псж

"Непрекъснато чувам имената на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед", недоволства звездата

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар, който очаквано бе избран за най-добър футболист през изминалия сезон в Лига 1, заяви, че вече е отегчен от непрекъснатите слухове за негов трансфер през лятото. От месеци насам упорито се говори, че нападателят ще напусне парижани само след един сезон в отбора и по всяка вероятно ще премине в Реал Мадрид. Вчера в "Мирър" пък се появи информация, че Манчестър Юнайтед ще се включи в битката за Неймар, като "червените дяволи" са готови да предложат за него 227 милиона евро.

Неймар обаче заяви, че няма никакво намерение да говори за евентуален свой трансфер, тъй като в момента е фокусиран единствено върху предстоящото Световно първенство в Русия.

"Мадрид или Юнайтед? Всеки знае за какво дойдох тук, целите, които имам. Целта ми сега е Световното първенство, така че не е време да се говори за трансфери. Вече съм малко отегчен от всички тези слухове", заяви Неймар пред Fox Sports.

В събота президентът на ПСЖ Хелаифи уверено заяви, че на "2000%" Неймар остава в клуба и през следващия сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА