Last news in Fakti

15 Май, 2018 09:13 2 217 12

Бащата на детето ултрас: Стана грешка!

  • баща-
  • ултрас-
  • дете-
  • знаци-
  • грешка-
  • левски

"Някой друг го е изрисувал", заяви Петър Атанасов

Петър Атанасов – бащата на едно от децата, които скандализираха България с изрисуваните по телата си надписи на финала за националната купа между Левски и Славия, застана пред камерата на „Нова Телевизия“. Той е родителят на момчето, което няма свастика по тялото си, а само надписи „Levski Hooligan” и „ACAB“.

„Не знаех какво има по тялото на сина ми. Неподходящите знаци и надписи бяха изрисувани от непознат човек на стадиона. Детето видя, че рисуват други хора и поиска също да бъде нарисувано. След това си беше облякъл тениската и видях рисунките, едва когато той вече беше на пистата. Ако бях видял преди това, нямаше да го допусна. Не одобрявам поне надписа ACAB, той значи всички ченгета са гадняри”, започна бащата.

„Стана грешка. Видях нацисткия поздрав. Детето ми е първи клас, той дори не значи какво значи това. За първи е изрисуван. Не, аз не правя такива неща, няма как. Не го познаваме другото дете, той ми каза, че са се запознали долу на пистата.”

„Защото моят малкия постоянно е на пистата, дава тон за песен, няма страшно там където е бил. Не смятам, че е опасно, те си го пазят там, където е. Не се хвърлят бомби. Той като дава тон за песен не смятам, че е опасно. Направено е по време на мача. От две години го водя. Първият му мач е като беше на 4 месеца. На 5 години започна да си ходим с мен постоянно. Заведох го, хареса му и продължихме да си ходим заедно.”

„След свършен факт, имахме малко вина. Аз съм с чисто криминално минало”, уточни бащата.

Бащата уточни още веднъж и как се е стигнало до рисунките по тялото на сина му: „Преди мача на "Синьото", имаше момче, което рисува. Моето попита, дали може да го нарисува и въобще не съм видял, какво му е нарисувало. Нямаше как да го махна. Видяхме го вече на стадиона, когато беше на пистата.”

„Бях в сектора, на 4-5 ред. Аз не знам на какво основание ще ни глобят. За известно време няма да ходи по мачове, но няма как да го спрем. Да отшуми ситуацията. И в училището са го питали, в парка други деца. Той страда, защото днес няма да може да отиде на мача. Защото не показват другите работи, а показват някаква рисунка, където е,” допълни Атанасов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 До родителя

    36 9 Отговор
    Това адвоката ли те посъветва да говориш ? Естествено че си знаел какво пишат по детето ти, естествено че ТИ си го нарисувал ! Ти си една утайка, бъдеще нямаш, отнемаш това и на дете си ! Негодник !

    Коментиран от #12

  • 4 Баш Батка

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "аз фен ли съм":

    Малко е да кажеш деградирал на такъв малоумник. Лошото е и ,че семето му отива натам!
  • 5 148

    37 4 Отговор
    Жалко за детето.Очертва се да стане поредния ултра-боклук.Грешката е , че има такъв ултра-малоумен баща.
  • 6 Сандо

    28 3 Отговор
    Всичко в тази случка е ултра :))))
    Ултра лъжец е бащата, ултра тъпа постъпка, ултра тъпи надписи :))))
    Как може да ти нарисуват детето и ти да не знаеш, Смешник!
    В България витис е на всеки ъгъл, артисти да искаш.
  • 7 17ао7

    22 5 Отговор
    Смотаняк не можеш ли да слезеш и да го облечеш?
  • 8 Зиг

    6 5 Отговор
    Хайл Хитлер !!!
  • 9 Ники

    8 3 Отговор
    Не знам дали е виновен бащата че е тъп ... според мен тъпотията трябва да се разглежда като ментално състояние ... Решил е че ще е много яко да е изрисуван малкия ... лошото е че детето се учи на селските изпълнения по стадионите ...
  • 10 ВМОРО

    1 0 Отговор
    Грешката е вярна! 1312! Ха-ха!
  • 11 Мишо

    3 3 Отговор
    Познавам ги. Пешо и синът му Ивайло ходят на всички мачове на Левски. Те живеят на 100-200 метра от Герена и са истински левскари.Надявам се и по-макият Калоян да е като тях.Това с не видях какво са му написали може и да е скалъпено,но те наистина са патриоти и предани левскари.Надявам се скоро пак да са на стадиона,защото любовта към футбола и ЛЕВСКИ ще ги крепи за винаги да бъдат предани на своя идеал.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.