19 Май, 2018 18:56 1 852 0

Тиери Анри се завръща в Арсенал

  • анри-
  • касорла-
  • артета-
  • арсенал-
  • помощник

Легендата на тима може да стане помощник на Микел Артета

Назначението на Микела Артета за мениджър на Арсенал се бави заради неговите евентуални помощници. Испанецът вече се е разбрал с "артилеристите", но сега ръководството трябва да договори екипа му. Според "Индипендънт" планът е в ролята на асистенти да влязат Санти Касорла и Тиери Анри. Преговорите с първия едва ли ще са проблем. Касорла е преследван от контузии в последните години и едва ли ще успее да се върне на терена, въпреки че наскоро поднови тренировки. Предполага се, че той с удоволствие ще приеме новата роля, още повече че се познава добре с Артета.

Тиери Анри в момента е асистент на Роберто Мартинес в националния отбор на Белгия, така че ситуацията с него е малко по-сложна. Не е ясно дали легендарният нападател на Арсенал ще може да съвместява двете длъжности, а и дали ще иска да влезе в ролята на помощник на Артета.

Медиите на Острова предполагат, че назначението на доскорошния асистент на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити ще стане официално факт през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА