23 Май, 2018 11:20 1 062 4

Григор Димитров: Неуспехите са зад гърба ми

  • димитров-
  • неуспехи-
  • тенис-
  • ролан гарос-
  • форма-
  • минало

"Важно е за мен да знам, че съм дал всичко от себе си", заяви най-добрият български тенисист

Родната тенис звезда Григор Димитров говори пред френските медии преди старта на "Ролан Гарос". Българинът призна, че турнирът не е сред най-успешните му, но се надява да промени това и неуспехите му на корта в Париж вече да са минало.

"Вярвам, че неуспехите в Париж са вече зад гърба ми. През този сезон се представям сравнително добре на клей. Направих няколко добри резултата, така че има на какво да се осланям, за да се надявам на нещо повече тук.

Не искам да изпадам в подробности защо не съм се справил добре в Париж. Важно за мен е да знам, че съм дал 100 процента във всеки двубой, пък ако това ме отведе до втората седмица - добре. Ако не, значи не съм заслужил мястото си там.

Винаги идвам развълнуван за това какво може да се случи. Настроен съм позитивно, така че това е добра база, от която да стартирам участието си", коментира Димитров, който ще изиграе своя мач номер 100 на клей в близките дни при старта си на "Ролан Гарос".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    6 2 Отговор
    По-вярно е Григор да каже: "Зад гърба си имам неуспехи."
    Така звучи, сякаш си вярва, че повече неуспехи няма да има. А такива несъстоятелни твърдения подхождат само на футболисти, силиконки, Бойко Борисов и Корнелия Нинова.
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Отричането не е решение на проблемите. Григор има потенциал, но няма психика, за да издържи след успех.
  • 3 Ники

    5 0 Отговор
    Страшни са тия коментари ... сега на Ролан Гарос му е по-добре , защото е 4 ти поставен и заради многото участници 1 вите 3 мача са с баламурници. Бих заложил че 3 тия или 4 тия мач е аут. 1 вия смислен тенисист ще го опука ... Тая година аз като зрител съм я отписал щото миналата беше доста силна и мина прекалено напред и тая година можеше само надолу ... Ако трябва да сме реалисти Григор не е играч от топ 5 ... Няма никакво постоянство и стабилност в играта Изявите му са най-точно казано епизодични ... не може да си в топ 5 и последните 5 турнира .. 4 от тях да отпадаш в 1-2 кръг без да имаш контузия
  • 4 Волгин

    0 2 Отговор
    Зад него има само някой манаф