Last news in Fakti

23 Май, 2018 17:55 1 673 4

Зидан: Не бих заменил Роналдо за Салах

  • салах-
  • роналдо-
  • зидан-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • финал-
  • шампионска лига

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан увери, че би се отказал от голямата си звезда Кристиано Роналдо за сметка на голмайстора на Ливърпул Мохамед Салах. Двамата ще бъдат големите звезди във финала на Шампионската лига, като се очаква те да бъдат и големите конкуренти за "Златната топка". Салах и Роналдо имат по 44 гола за своите отбори във всички турнири от началото на сезона, но 33-годишният португалец има 15 попадения в Шампионска лига през тази кампания срещу 10 за египтянина, който е на 25 години.

Запитан дали разменил Кристиано за Салах, Зидан отговори: "Не. Не бих заменил Кристиано, нито който и да е от моите играчи. Кристиано е най-големият. Той е най-добрият футболист, който ще има огромно значение и във финала. В крайна сметка е по-добре да имаш Кристиано в отбора си, защото той доказва качества си всяка година. Дори когато не вкарва, той знае, че след това ще може да се разпише в три или четири мача поред. Знае как да го направи, да се справи с напрежението и да бъде отново на върха. Някои играчи не могат да се справят с напрежението. С него е точно обратното. Колкото повече се увеличава напрежението върху него, колкото повече го критикуват, толкова по-добре играе", заяви Зидан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost

    8 3 Отговор
    Салах е още много млад и се доказва,ако парите не го развалят и продължава в същият дух няма да има равен.
  • 2 ....

    7 2 Отговор
    Салах е голям играч,но да не барзаме с него,сравняват го с играчи,които 10години назад държат това ниво всеки сезон.малко се избързва с тези сравнения
  • 3 газица

    2 2 Отговор
    За Салах салам камчия и глава чесън. То изобщо е скандално да се прави сравнение. Бербатов също стана голмайстор на Англия и не се говореше толкова но тук въпроса е че Салах се моли на Алах а сега нали треа да сме либерални с тия и да ги подкрепяме. Смешна работа

    Коментиран от #4

  • 4 Омар

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "газица":

    Бербата беше МНОГО КЛАСЕН футболист преди да подпише с Манчестър и да се превърне в клоун