Last news in Fakti

28 Май, 2018 12:31 1 491 3

Панамски боклукчия ще е съдия на Мондиала (ВИДЕО)

  • виктория-
  • боклукчия-
  • световно първенство-
  • съдия

Габриел Виктория ще сбъдне мечтата си

Панамският страничен съдия Габриел Виктория ще направи нещо, за което мечтая много рефери от цял свят - ще вдига флагчето на мач от Световното първенство по футбол. Интересното обаче е, че Виктория е ... събирач на боклук.

Реферът е човекът с може би най-нежелана професия от всички на Мондиала в Русия, но я упражнява вече 25 години. Виктория се принудил да съчетава заниманията си край тъч линията с това да изпразва кофите на хората в боклукчийския камион, пише "Блиц".

"Ставам с 3:40 всяка сутрин и в 5:00 съм на работа. До 11:00 приключваме с боклука и съм свободен. Тренирам следобед и времето ми стига. Плащат ни на мач и нямам постоянен доход, което ме накара да си намеря сигурна работа. В началото ми беше трудно, но после свикнах. Благодарен съм на Бог, че ще бъда на Световното по футбол. Това е сбъдната мечта за мен", коментира 45-годишният рефер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    18 0 Отговор
    Евала на пича!
  • 2 Ще ли

    2 0 Отговор
    да сортира боклука "разделно"?
  • 3 666

    1 0 Отговор
    Браво на човека! Желая му да се представи на ниво и да стигне до мачовете с директна елиминация.