28 Май, 2018 14:56 1 499 0

Лудогорец продава халф в Бундеслигата

  • лудогорец-
  • бундеслига-
  • горалски-
  • фрайбург-
  • световно първенство-
  • скаути

Яцек Горалски може да си си отиде бързо-бързо от Лудогорец

Само година след като премина в Лудогорец, Яцек Горалски може да направи нов трансфер, този път в едно от най-силните първенства в Европа – германската Бундеслига. Полските медии разкриват, че Фрайбург е по петите на халфа и дори те ще изпратят свой представител на Мондиал 2018, който да следи изявите на Горалски, пише „Меридиан мач”.

Както е известно, Горалски попадна в състава на Полша за световното. От него обаче отпадна Якуб Швиерчок. Предполага се, че халфът на Лудогорец ще е резерва в състава на Адам Навалка, но въпреки това би трябвало да запише минути на най-престижния футболен турнир в света.

Във Фрайбург, който се спаси от изпадане в последните кръгове, играят двама поляци - вратарят Рафаел Гикиевич и халфът Бартош Капустка. Иначе Горалски направи впечатление с много силните си мачове за Лудогорец в Лига Европа. Във всички турнири халът записа 34 двубоя за „орлите". Неговата цена според Transfermarkt е 2,5 млн. евро. Той бе купен за около 900 000 евро от Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА