Last news in Fakti

29 Май, 2018 16:57 1 082 0

Турски тим с оферта за Мисиджан

  • мисиджан-
  • лудогорец-
  • оферта-
  • трансфер-
  • трабзонспор

Лудогорец иска 5-6 милиона евро за крилото си

Крилото на Лудогорец - Върджил Мисиджан, е обект на интерес от страна на завършилия на пето място в турския шампионат Трабзонспор, пишат някои медии в страната.

Тимът няма да участва в евротурнирите, но въпреки това е готов да отправи оферта към холандеца. Според информациите разградчани ще искат поне 5-6 млн. евро за правата на футболиста. Възможност за преотстъпване не съществува.

Мисиждан също е заинтересуван от подобна оферта, тъй като вече доста години е в Лудогорец и не би имал нищо против да смени обстановката. Холандецът ще бъде продаден само при едно условия - кандидатът да изпълни високите финансови претенции на българския шампион.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА