Last news in Fakti

30 Май, 2018 10:59 678 0

Левски Лукойл е новият шампион на България

  • левски лукойл-
  • балкан ботевград-
  • финал-
  • серия-
  • папазов

"Сините" спечелиха гостуването си на Балкан Ботевград с 86:85

Левски Лукойл е новият шампион по баскетбол на България, а това е факт след инфарктен успех в изключително оспорван и динамичен двубой, изпълнен с обрати. "Сините" спечелиха с 86:85 гостуването си на Балкан в "Арена Ботевград" в четвъртия мач от финалната серия и така я затвориха с 3-1 победи в своя полза, като домакините имаха два шанса да си осигурят пети мач, но пропуснаха на два пъти във финалните секунди.

Трофеят е втори за сезона за баскетболистите на Тити Папазов след титлата в Балканската лига. Така тимът завършва с два от три спечелени финала, след като стигна до директен двубой за трофея в турнира за Купата на България, но отстъпи на Рилски спортист.

Въпреки загубата, играчите на Небойша Видич бяха изпратени с аплодисменти и на крака от феновете си, които отново бяха изпълнили залата. Така Балкан ще трябва да почака още за златните медали в първенството, които за последно са печелили през 1989 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА