30 Май, 2018 15:56 1 090 0

Мартин Петров предлага треньор на ЦСКА

  • цска-
  • треньор-
  • петров-
  • тумбакович

Легендата може да убеди европеец, който има добра визитка

Легендата на ЦСКА Мартин Петров е предложил вариант за треньор на ЦСКА-София, който се обсъжда от ръководството на клуба. Става въпрос за европеец, който има доста добра визитка.

Нелоши са шансовете на селекционера на Черна гора Любиша Тумбакович, но той трудно ще разтрогне договора си. В Борисовата градина очакват с нетърпение избора, за да се види първо кои играчи ще бъдат освободени. След това ще се пристъпи към подписването на договори с нови играчи, като със сигурност ще има и българи в състава.

Името на новия наставник най-вероятно ще стане ясно на 1 юни, след като до 31 май са повечето договори на футболисти и наставници в Европа, пише "24 часа".

Все още няма ясното и около програмата на “червените” за предсезонната подготовка, както и имената на евентуалните съперници. Новото първенство трябва да започне на 20 юли, като преди това отборът вече ще е започнал участието си в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА