Last news in Fakti

3 Юни, 2018 13:56 2 322 0

Тежки наказания грозят Барса заради Гризман

  • гризман-
  • наказание-
  • преговори-
  • уефа-
  • атлетико мадрид-
  • барселона

Причината е нерегламентирани преговори

Отборът на Барселона е в радара на ФИФА заради нерегламентирани преговори с Антоан Гризман, който има действащ договор с Атлетико Мадрид до 2022 г., предупреждава “Ас”.

Според правилата на световната футболна централа даден клуб може да преговаря с футболист без разрешението на настоящия му отбор единствено в последните шест месеца от неговия контракт. ФИФА е започнала разследване срещу Барселона заради признанието на клубния президент Жосеп Бартомеу през октомври, че е разговарял с личния агент на Гризман, пише "Sportal".

Ръководството на Барса трябва много да внимава, тъй като при жалба от страна на Атлетико, клубът може да отнесе наказание от ФИФА. Шампионът на Испания вече е бил санкциониран за непозволени трансфери на непълнолетни играчи, така че при повторно провинение, може да получи забрана да картотекира нови футболисти за между три и пет трансферни прозорци. Гризман също може да бъде наказан да не играе между четири и шест месеца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА