Last news in Fakti

3 Юни, 2018 15:02 1 510 0

Бразилски гранд отмъква Каранга

  • коринтианс-
  • оферта-
  • каранга-
  • цска-
  • контузия-
  • трансфер

От Коринтианс дори изпратили конкретна оферта за нападателя

Фернандо Каранга очевидно е изиграл последния си мач за ЦСКА-София, твърди в днешния си брой “Меридиан Мач”. Бразилецът може би не се раздели по най-добрия начин с “червените”, след като се контузи тежко в реванша за Купата на България срещу Левски и оттогава не е играл за отбора. Нападателят замина за родината си, а последните новини за него гласят, че няма намерение повече да се връща в София. От клуба се надяваха той да премине възстановителни процедури в Щутгарт и след това да помогне на ЦСКА-София в първите мачове от Лига Европа. Планът на клуба бе да го продаде след това през месец август за сериозна сума, но самият Каранга има съвсем други намерения и настоява да бъде продаден веднага в Коринтианс.

Бразилският гранд има интерес към централния нападател и се опитва да го върне в местното първенство. Коринтианс дори е пратил конкретна оферта в офисите на ЦСКА-София, която трябва да бъде разгледана и евентуално приета след допълнителни преговори между двата клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА