4 Юни, 2018 12:31 2 333 5

Масов бой на Левски - Локо София

  • бой-
  • юноши-
  • левски-
  • локомотив софия-
  • меле

Юношеският мач ще се запомни с грозни сцени

Страшен бой се разрази на днешния мач от последния кръг на столичната Зона за юноши старша възраст (родени 1999 и 2000 година) между Левски и Локомотив София. Двубоят между втория и първия на помощния терен на “Герена” бе пряк сблъсък за титлата и завърши с успех за „сините“ - 3:1.

В 33-тата минута при 2:0 при нарушение за Левски в центъра се стигна до блъскане, налитане, провокации, закани и в крайна сметка до масов бой, пише "Блиц".

Двубоят бе прекъснат за 15-ина минути, а в това време играчи се биха в няколко мелета. На терена навлезе публика, охрана, треньорите, резервите... В един момент положението почти излезе от контрол, когато получилите червени картони Християн Бориславов (Левски) и Георги Манев (Локомотив) си налетяха на излизане от игрището.

Докато се обсъждаше дали срещата да продължи, пристигнаха още охранители. Вратарят на Локо Васил Вълчев понесе удари от футболисти на домакините. Той и негови съотборници също не останаха длъжни.

След събеседване на терена, продължило няколко минути, съдиите, начело с главния Васил Минев и делегата Пандо Кобуров, който работи в зоналния съвет на БФС София, решиха срещата да се доиграе.

Головете реализираха Иван Калайджийски (22), Християн Бориславов (24) и Петър Иванов (39), както и Красимир Милошев за гостите в 71-ата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иво

    11 10 Отговор
    Левски са пълни идиоти! Няма по-тъпо нещо от тази сган.

    Коментиран от #5

  • 3 no name no face no number

    2 1 Отговор
    Каквото в краката, такова и в главата, а и в спалнята.
  • 4 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "сашо":

    Я пак ... че не разбрах. Левски или са шампиони при юношите всички формации с малки изключения или 3ти при мъжете. А кои са втори, я да видим?
  • 5 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #2 от "Иво":

    Отиди пред огледалото и виж истинската СГАН как изглежда. Сега и завинаги ще се сещаш пред огледалото за товаи винаги ще си намръщен.