4 Юни, 2018 12:57 1 875 0

Лудогорец с трансферен удар! Взе капитана на Румъния

  • румъния-
  • капитан-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • удар-
  • григоре

Драгош Григоре идва в Разград

Лудогорец направи удар още при първия си входящ трансфер от чужбина за лятото. Договор със седемкратните шампиони подписа един от капитаните на румънския национален отбор - Драгош Григоре. Централният защитник започва тренировки с "орлите" на 7 юни в Смолян.

Бранителят е твърд титуляр в националния отбор на Румъния, в който до момента е записал 33 мача. Той игра основна роля в тима на северните ни съседи по време на Европейското първенство във Франция през 2016 г., където Румъния бе в група с домакините, Албания и Швейцария.

Григоре започва кариерата си в Тимишоара, како през 2008 г. преминава в Динамо Букурещ. С екипа на столичния отбор защитникът за шест сезона изиграва 135 мача и вкарва 9 гола. Следва трансфер във френския Тулуза, където записва 27 мача.

От 2015 г. румънецът е футболист на катарския Ал Сайлия. До момента има 65 мача с 5 гола с фланелката на арабския отбор. Той е третият играч от северната ни съседка на "Лудогорец Арена" след Козмин Моци и Клаудиу Кешерю.

Шампионите вече реализираха и друг входящ трансфер. В отбора се завръща Димо Бакалов. Той бе част от първия шампионски тим на Лудогорец, като записа името си в историята на отбора с това, че реализира първия гол в "А" група срещу Берое за победата с 2:1. Лудогорец ще обяви допълнително кога двамата нови футболисти ще бъдат представени официално.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА