Last news in Fakti

5 Юни, 2018 13:31 4 168 5

Колко иска Роналдо, за да остане в Реал?

  • роналдо-
  • заплата-
  • перес-
  • реал мадрид-
  • мендеш

Португалецът желае 1,5 милиона евро на седмица

След триумфа в Шампионската лига голямата звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо намекна за раздяла. 33-годишният португалски национал обаче би останал на „Сантяго Бернабеу“ само при едно условие, съобщава El Confidencial.

Според изданието мега заплата от 80 милиона евро бруто (около 50 милиона евро нетна сума) на година биха задържали нападателя в „кралския“ клуб.

Петкратният и актуален носител на „Златната топка“ има актуален договор до лятото на 2021 година, но иска непременно увеличение на заплатата. Неговият мениджър Жорже Мендеш ще преговаря с президента на „белия балет“ Флорентино Перес за седмична заплата от 1,5 милиона евро за клиента му. Така Роналдо би станал най-платеният футболист в света. В момента според Football Leaks лидер е звездата на Барселона Лионел Меси с 40 милиона евро нето на година, а на втора позиция е бившият бразилски нападател на каталунците и настоящ на ПСЖ Неймар с 36,8 милиона евро на сезон. Кристиано Роналдо получава по 21 милиона евро на година в Реал, пише "Блиц".

По последни информации от испанските медии Флорентино Перес е говорил днес с португалеца и го е помолил да забави развитието около бъдещето и договора си, поне докато отшуми шока с напускането на треньора Зинедин Зидан и намирането на заместник на французина. Португалецът се е съгласил да почака, защото смята, че нещата сега се развиват в негова полза.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    10 6 Отговор
    Жив и здрав .. ако му ги дават да ги взима ... то и на тех не им лесно .. разцепват ги от данъци ... живота е много скъп като имаш пари ...
  • 2 Дългият

    27 3 Отговор
    Като чета тези редове и ме хващат нервите.В главите им само пари,пари и пак пари.Да има как да глътнат светът....толкова са нагли.На година в момента получава малко над 40000000 мил.Български лева...за година...и пак плаче че му са малко.Много обичам футбола но на моменти ми идва да счупя ТВто като гледам тези милионери във футболни екипи...Не е само той...

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Зорлем

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дългият":

    Ми, аз затова съм скръндза и като искат допълнително пари за някой мач или първенство, просто не го гледам.
  • 4 ало разбирачи

    1 11 Отговор

    До коментар #2 от "Дългият":

    ами стани и ти футболистг на Реал и ти ще взимаш милиони

    Коментиран от #5

  • 5 Дългият

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "ало разбирачи":

    Дори и да отида в Реал,да взимам тези пари е грешно разбираш ли го.Без Меси и Роналдо мога да мина но без хирурга примерно който може да ми спаси живота ...не...Нека да вземат повече но това вече е Безбожие...Че и за още реват...