5 Юни, 2018 16:53 865 0

Клуб от Серия "А" поиска Яблонски

  • яблонски-
  • левски-
  • интерес-
  • емполи-
  • трансфер

Емполи с интерес към защитника на Левски

Защитникът на Левски Давид Яблонски може да играе в Серия "А" през следващия сезон. Новакът в италианския елит Емполи се интересува от чешкия защитник. Все още е рано да се говори за трансфер, защото италианците имат и други опции. В Емполи обаче са доволни от факта, че Яблонски вкарва много голове, а освен това и не струва много.

От “Герена” разкриха, че цената на чеха е 750 000 евро и ако някой клуб е готов да я плати, защитникът ще бъде продаден. Към Яблонски има интерес и от страна на турски клубове, пише "Блиц".

Чехът беше много близо до трансфер и през зимната пауза. На “Герена” имаше добра оферта, но в последния момент “сините” шефове се отказаха да продават играча. Наскоро обаче Левски уреди за дълго партньора на Яблонски в защитата Холмар Ейолфсон, което е знак, че чехът може да бъде продаден. Преди дни членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Кирил Ивков потвърди, че има солиден интерес и към Яблонски, и към Ейолфсон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА