6 Юни, 2018 14:54 1 523 2

Треньорът на Лудогорец: Важно е да се гради!

  • аутори-
  • херо-
  • треньор-
  • лудогорец-
  • цели

"Ще работя не за себе си, а за целия клуб", заяви Пауло Аутори

Новият наставник на Лудогорец Пауло Аутори беше официално представен от седемкратния шампион на България. Бразилецът за последно беше изпълнителен директор на Флуминензе.

„За мен е голяма чест да съм тук и да съм част от амбициозния проект и да продължим проекта на Лудогорец“, започна наследникът на Димитър Димитров.

„За кариерата си от 43 години знам, че всичко се случва. Знам, че това е позицията, която искам. Бях в последните години главен мениджър в Бразилия“, каза още специалистът.

„Гражданин съм на света. Винаги съм работил в добри проекти. Искам да израстваме и да постигнем големи успехи“.

„Имам избран екип. Ще работим заедно с Методи Томанов. Доволен съм и съм щастлив да съм тук във вашата държава и отбор. Най-важно за клуба е да продължи да е такъв отборът. Трябва да продължим с това постоянство, трябва да търсим най-добрите възможности. Най-важно е да съхраним идентичността за футболистите. Важно е да се запази уважението и да се гради нагоре. Естествено някои неща ще се случват бавно. Но моята работа е да работя не за себе си, а за отбора и за целия клуб. Моята цел е да продължавам да работя. Нуждите на клуба са това, за което трябва да работим. Главният герой е Лудогорец“, каза Аутори.

„Като всеки професионалист съм запознат с футболистите, какво ще става за в бъдеще, ще дискутираме, когато направим нещо. Всеки ден ще работим. Най-важно е да запазим менталната мотивация на играчите ни. Те трябва да са винаги мотивирани и да дават всичко от себе си“, сподели още бразилецът.

„Вече 43 години работя във футбола, ще продължа още малко и ще продължа да давам всичко от себе си. Трима са българите, с които съм работил. Те са много отдадени, такива впечатления имам. Те са давали най-доброто от себе си. Ще бъде голямо удоволствие, ако ги срещна отново“, коментира за финал Аутори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ка440

    0 0 Отговор
    На Херо какво му беше,че да идва този бразилец в ДЕЛИОРМАНА

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ка440":

    Не съм му почитател,но Херо не обича да го командват.Този новия по принцип щеше да бъде над него и да му дава акъл.Явно Херо е напуснал по собствено желание след като го поставиха в такава ситуация.