11 Юни, 2018 16:32 1 802 2

Секс скандал забушува в Аржентина

  • сампаоли-
  • аржентина-
  • секс скандал-
  • готвачка-
  • посегателство

Обвиниха треньора Сампаоли в посегателство, той плаши със съд

Секс скандал забушува в Аржентина - 1
Снимка: БТА/АР

Селекционерът на националния отбор на Аржентина Хорхе Сампаоли беше замесен в грандиозен секс скандал в родината си. По информация на журналиста Габриел Аниело от „Radio Mitre“ 58-годишният специалист е опитвал сексуално посегателство срещу готвачката в базата на националния отбор.

Аржентинската медия твърди, че президентът на футболната федерация на страната Клаудио Тапия е бил запознат със случая и е платил подкуп на жената, за да не бъде разпространен скандала в публичното пространство. Журналистът допълва, че заради поведението си Сампаоли ще бъде уволнен след Мондиал 2018.

Очакванията са били през уикенда полицията да проведе проучване по случая, тъй като няма официално постъпило оплакване срещу селекционера на „гаучосите“, пише "Блиц".

Пред вестник „Кларин“ бившият треньор на Севиля и националния отбор на Чили отрича обвиненията и заплаши, че ще даде под съд радиото и Габриел Аниело. Във Футболната асоциация на Аржентина също са бесни от появата на подобна новина, която определиха като фалшива и целяща да разруши атмосферата в представителния тим преди световното първенство в Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахах

    6 0 Отговор
    добре де ... жената не е подала оплакване, но полицията щяла да разследва по сигнал от журналист ...

    Крайно отвратително е посягането на жени, но ми се струва, че с тез разследвания за изнасилвания от преди 20 години ... щото сега мърлата го почувствала така, междувременно защото обвиненият станал милионер сега ...
    Накрая жените ще се молят писмено, с нотариално заверено заявление, че искат секс и пак не съм сигурен дали ще го получат
  • 2 filo

    0 0 Отговор
    На тия жени не може да им се угоди. Като никой не ги иска са недоволни, като някой ги поиска, пак недоволни.