12 Юни, 2018 09:33 1 491 0

Канят Александър Тонев в ЦСКА

  • тонев-
  • цска-
  • завръщане-
  • фенове-
  • покана

Феновете предложиха на национала да се завърне на "Армията"

Юношата на ЦСКА Александър Тонев обяви, че е готов да се завърне на “Българска армия”. Той го направи в дискусия с фенове в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“. Преди няколко дни Тонев си бе пуснал снимка от националния отбор, а редица привърженици му пишат “да се връща в ЦСКА”. крилото е решил да отговори на един от тях вчера чрез коментар, който гласи: “С удоволствие ще си дойда в ЦСКА, стига някой да ме покани”.

28-годишният Тонев е без отбор от февруари насам, след като разтрогна с елитния италиански Кротоне. Фланговият нападател така и не си намери нов клуб през пролетта, а и в момента явно няма достатъчно добри оферти, пише "Блиц".

Тонев игра за ЦСКА от 2008 до 2011 година, с изключение на сезон 2009/10, когато бе под наем в Сливен. Има 42 мача и 4 гола за “армейците” в Първа лига преди да бъде продаден на Лех (Познан). Тонев беше трансфериран от Полша в Астън Вила, игра под наем в Селтик, а беше и във Фрозиноне в Серия “А”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА