Last news in Fakti

13 Юни, 2018 17:02 2 361 6

Стоичков: В България ми казваха кой отбор трябва да бие

  • стоичков-
  • треньор-
  • уреждане на мачове-
  • футбол-
  • цска-
  • литекс

Камата каза в прав текст, че в родното първенство има уреждане на мачове

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков направи любопитно изказване. Камата заяви в прав текст, че по време на треньорския му период у нас му е казвано как трябва да завършват дадени мачове и кои футболисти трябва да играят. Голмайсторът на Мондиал'94 обаче не уточни дали говори за националния отбор на България или за времето, в което бе начело на Литекс. Ицо не е водил друг тим у нас, с изключение на една лятна подготовка с ЦСКА в Етрополе.

"Върнах се в българския футбол и видях за какво става въпрос. Не желая да ме командват - тоя мач така ще завърши, тоя мач така ще завърши, това ще направиш, онова ще направиш, този ще играе, онзи няма да играе. Затова ги оставих там да се борят, да се трудят", каза Стоичков пред Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато Нора А.н.а.н.и.е.в.а криеше под ф

    3 1 Отговор
    Воен.но Конт.разузн.аване и Бившите съветници на Тато движиха Целия Преход, а сега бившите и настоящите от През.идент.ството решават, за следващия Голям шлем или Каскада, коя Гинка или Гришо да ангажират, като подставени лица, докато Хидроинженерите си увиват станиол, а захарният им памук се разтваря в Дъждовния преход, без следа…
  • 2 Бабините пумпали на Прехода, в ролята на

    4 1 Отговор
    Мъчно ми е за Гришата, толкова захар, без дъжд, разтвори и ДДС прибра, а сега Камата, най-голямата звезда на БГ футбола, с когото Домусчиев много се гордееше в САЩ, така да го ритн@т на боц.. – ех, времена, о, нрави?!
    БФС и БСТ бяха Силовия лост и едновременно Голямата Пе@чница на БГ Прехода, а гладните борчета, таксиметровите шоф’ери на Мама Пр@ска и Сие, бяха милостиво назначени за следващите карачи на УБО авропарка, раздаден “безвъзмездно” по списъка на Нора…

    P.S. Преход: БКП(ОФ)=Б.С.П.=С.Д.С.=Б.З.Н.С.=Д.П.С.=Н.Д.С.В.=Р.Б.=А.Б.В.=Служ.ебни к.абинети=Г.Е.Р.Б.=О.П.=През.идентски съветници.=През.иденти=В.К.Р., подчинено пряко на Г.Р.У.
  • 3 Гришата в ролята на Гинчето на ГЕРБГоце

    4 2 Отговор
    “Преди няколко месеца международни източници обявиха босът на ПФК Лудогорец Кирил Домусчиев за най-богатия човек в България. Тогава неговото имане бе оценено на 680 милиона долара. Според източници от българските секретни службли обаче собственикът на ПФК ЦСКА Гриеша Ганчев има знамително по-сериозни активи и богатство от Домусчиев. Голяма част от него обаче е умело скрито в офшорни сметки, чуждо участие и фирми – фантоми. Според последни данни Ганчев управлява бизнес за над 4 милиарда лева. Той има солидно участние в търговията и дистрибуцията на горива, захарния бизнес, транспорт, строителство, туризъм,спортни обекти, ловни стопанства, добив и преработка на дървесина, енергетика и много умели инвестици в международните фондови броси. Ганчев играе в последните години много активно на борсата в Ню Йорк, която е най-голяма в света. Само от добрите инвестиции в акции, финансови инструменти и деривати той печели по 100 милиона долара на година. Уолстрийт е златна мина за него. Ганчев има офиси и в Шанхай, Лондон и Токио, които са други големи финансовите центрове. Футболният планира да създаде свое представително и във Франкфурт, който след Брекзит се очертава като новата финансова столица на Европа.
    Самата история на богатството му пък е повече от любопитна.

    Гриша Ганчев е родом от село Микре в Ловешка област, завършва спортното училище в града и не претендира да има огромни успехи в борбата. Според различни източници състоянието на богаташа е 450-480 мл

    Коментиран от #5

  • 4 Когато ГОце създаде ГЕРБььь

    3 1 Отговор
    Човекът на Нор.а Анан.иева, БФ.С, БС.Т, Мама Пр@ска и Сие - топящият захар без дъжд, повелителят на ДДС-то, перящият с борчески захвати, електрифицираната захар...:

    https://www.kotasport.com/гриша-ганчев-изпревари-по-богатство-к/#comment-24950
  • 5 Гиби

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гришата в ролята на Гинчето на ГЕРБГоце":

    Няма такова нещо -- ПФК-ЦСКА !!!!
  • 6 515

    1 0 Отговор
    Еми тее букмекърите нали трябва да знаят как ще завърши мача, за да правят пари и да стрижат калпаците на бунаците, дето залагат. Ако Ицо не беше направил нещо, както трябва, сега щеше да има могила на централните гробища !