13 Юни, 2018 17:27 1 339 3

Фетел: Световното първенство също ще е скучно!

  • фетел-
  • ferrari-
  • формула 1-
  • скука-
  • световно първенство

Победителят в Гран При на Канада отговори на твърдението, че Формула 1 е скучна

Фетел: Световното първенство също ще е скучно! - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Ferrari Себастиан Фетел отговори на въпрос, критикуващ скучната Гран При на Канада. Четирикратният световен шампион спечели седмия кръг от сезона, доминирайки от старта до финала, и по този начин се върна на върха в класирането при пилотите във Формула 1. Според Себастиан състезанията през този сезон са по-вълнуващи за феновете на спорта и в този аспект спортът ще продължи да се подобрява.

"Според мен състезанието в Канада не беше скучно. Или от моя гледна точка трябваше да се боря от старта до финала, въпреки че извън болида може и да не е изглеждало така на някои хора. Истинските фенове на Формула 1 обаче разбират какво е нужно за победа. Тази година шампионатът е още по-интересен и от разговорите ми с хората знам, че се вълнуват истински от случващото се“, коментира Фетел.

"Изчакайте да започне Световното първенство по футбол. Ще видите много скучни мачове, мога да ви уверя в това. И във футбола понякога победите идват повече с тактика, както е и при нас, а друг път се получават зрелищни състезания, както и мачове. Моята основна задача на старта е да не позволя на съперниците ми да се състезават с мен. Ако успея и контролирам състезанието, имам най-големи шансове за победа. Ако влезем в дуел, се боря до последно и това винаги е най-приятно за гледане. Същото е и с футбола“, завърши германецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лилипутин

    4 18 Отговор
    всичко около тази кочина наречена русия.Смърди
  • 2 Бръм

    0 2 Отговор
    Тоз пък фетел е пълен лузър, голям негодник е!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.