15 Юни, 2018 01:00 2 203 1

Испания скочи срещу президента на Барселона

  • бартомеу-
  • фаворит-
  • испания-
  • аржентина-
  • световно първенство

Джосеп Бартомеу иска Аржентина да стане световен шампион

Испания скочи срещу президента на Барселона - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на Барселона Джосеп Бартомеу разгневи Испания с желанието си да види Аржентина световен шампион в Русия. Объркани се чувстват дори играчите на каталунския гранд, които ще защитават цветовете на Испания по терените в Русия. Сред тях е и халфът Серхио Бускетс, който беше помолен да коментира мнението на шефа си пред Sport.es.

“Странен избор, защото за Барселона играят футболисти от различни национални отбори (в интерес на истината играч на Барса има във всяка предварителна група). Можеше да бъде по-коректен в изказването си. Разбира се, всеки има право на мнение. Възможно е Бартомеу да иска Аржентина да стане шампион заради чувствата, които има към Лионел Меси и Хавиер Масчерано. Може пък и семейството му да живее в Аржентина. Нека той да обясни какво е имал предвид”, коментира Бускетс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    1 0 Отговор
    Този е пълен смешник!!!от няколко дни четем само как всички,които не харесват Реал,плюят по Лопатеги,но той не се отказъл от испанския национален отбор.нооооо.....тук има нещо такова.може би нямаше да е така,ако каталуния се беше класирала за световното.хахах и това е президента на отбор,на който половината играчи са испанския нац.отбор.е как да ги харесва човек???те сами не се харесват.само Ромаа