Last news in Fakti

15 Юни, 2018 11:26 1 735 0

Синът на Ривалдо: Прибирам се вкъщи!

  • ривалдиньо-
  • българия-
  • левски-
  • връщане-
  • сезон

Ривалдиньо чака с нетърпение началото на сезона

Бразилският нападател на Левски Ривалдиньо се надъха преди старта на подготовка­та за новия сезон в Първа лига. Синът на легендата Ривалдо отново бе много активен в со­циалните мрежи. Той бе качил снимка с екипа на Левски от ма­ча с Ботев Пловдив на 4 май, когато, след като влезе като резерва, реализира дебютното си попадение от дузпа за сини­те при обрата с 3:2. Под фото­са той написа: "Време е да се прибера у дома, за да направим успешен сезон... Само Левски!", пише "Тема Спорт".

Веднага постът предизвика редица коментари, които по­желават на бразилския атаку­ващ футболист по-успешен се­зон от миналия. Ривалдиньо дойде на "Герена" по време на зимния трансферен прозорец като свободен агент от румънския Динамо Букурещ. Отначало към него се възлагаха много надежди, но той успя да изиграе само осем мача с екипа на сините през пролетния полусезон. Ривалдиньо често бе преследван от контузии и в по­вечето случаи влизаше като резерва, а в не малко оставаше и извън групата.

Пресен при­мер с последното бе изважда­нето му от 18-те за финала за Купата на България срещу Славия, когато за двубоя дойде и легендарният му баща Ривал­до. Около неговото име не из­лизат информации за евенту­ална раздяла и той ще има шанс да се докаже пред Делио Роси през новия сезон. Ривал­диньо има договор с Левски за още две години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА