Last news in Fakti

15 Юни, 2018 15:54 3 079 0

Гризман най-накрая обяви решението си

  • гризман-
  • решение-
  • избор-
  • барселона-
  • атлетико мадрид

Нападателят ще остане в Атлетико Мадрид

Звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман сложи край на спекулациите около бъдещето си. Въпреки твърденията, че още преди няколко месеца се е разбрал с Барселона, той обяви, че ще остане при "дюшекчиите". Направи го в ефира на испанската тв Movistar Plus, която излъчи специално подготвено видео, което по-рано днес французинът анонсира в социалните мрежи.

Веднага след излъчването на предаването, Гризман публикува в Twitter откъс от него с красноречиво съдържание: Aнтоан върви към "Wanda Metropolitano" и се усмихва, а текстът отдолу гласи: "Моите фенове, моят отбор, МОЯТ ДОМ".

Филмът проследи емоциите на Гризман в края на миналия сезон и колебанието му къде да продължи кариерата си. Беше показан разговор между него и сестра му относно условията, които му предлагат двата клуба, както и още дискусии с близките му по темата.

Във видеото не беше пропуснат и моментът от последния шампионатен мач срещу Ейбар, в който малка група фенове на Атлетико освиркаха французина, мислейки, че той вече е казал "да" на Барса. Това се случи няколко дни след двата му гола във вратата на Олимпик Марсилия във финала на Лига Европа, спечелен с 3:0. Гризман призна, че се е почувствал много обиден и наранен, но след двубоя Диего Симеоне го е успокоил.

Разсъждавайки дали да приеме офертата на каталунците или да остане верен на Атлетико, Гризман призна, че голямата му цел е да спечели Шампионската лига. Това е и несбъднатата мечта на всички фенове на "дюшекчиите", а нападателят отчете, че клубът прави необходимото да подсили състава си, за да може да се бори с най-добрите в Европа., пише "Блиц".

"Реших да остана!", заяви в края нападателят, а мнозина видяха в документалното видео опит да бъде копиран ЛеБрон Джеймс, който през 2010 година по подобен начин извести, че ще премине от Кливланд Кавалиърс в Маями Хийт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА