Last news in Fakti

16 Юни, 2018 12:11 1 567 1

Левски предложи 60 000 лв. на месец на Вили Рутенщайнер, но...

  • левски-
  • български футбол-
  • заплата-
  • вили рутенщайнер-
  • 60 000 лева на месец-
  • футболна федерация на израел-
  • треньор

Австриецът е получил примамливо предложение и от Израел

Левски предложи 60 000 лв. на месец на Вили Рутенщайнер, но... - 1

Ръководството на Левски е предложило 60 000 лева на месеца на австриеца Вили Рутенщайнер, за да пристигне на "Герена", пише "Меридиан мач", позовавайки се на собственика на сините - Спас Русев.

"Всички информации около Вили Рутенщайнер относно неговото назначаване и възнаграждение са спекулативни. Не е уместно различни информационни източници да публикуват непроверена информация, която не е излязла като официална позиция на клуба", коментира в петък той.

Точно толкова са му обещани и от Футболната федерация на Израел, с която също преговаря.

Преди дни Рутенщайнер коментира новото си назначение пред австрийските медии, с което засили спекулациите, че ще е новият силен човек на "Герена": "На новото място трябва да се изгради инфраструктура, както и модерен стадион, но клубът е равен на Рапид (Виена)."

Според вестник Maariv, Рутенщайнер вече е избрал оферта и е пристигнал вчера в страната, за да проведе последни разговори с шефовете на местната федерация и евентуално да подпише договор. От него дори се очаква да реши в сряда кой ще води националния отбор на Израел. За целта щял да има дълги разговори с водещите местни треньори Нил Клингер и Рони Леви, които в момента са ангажирани съответно с Макаби Хайфа и Анортозис.

"Той избра нас", радват се в Тел Авив.

Според запознати обаче, сделката не е толкова сигурна и "сините" все още имат шанс Рутенщайнер да приеме тяхното предложение. Една от причините е това, че София е доста по-близо до Виена от Израел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    7 0 Отговор
    а да дадат пари за някое болно дете, НЯМАТ! и това не се отнася само за левски, а и за чалгари, банкери, депутати, бизнесмени,......., и всякакви там паралии!