16 Юни, 2018 15:07 1 366 2

Ел Маестро решава за четирима нови в ЦСКА

  • нестор ел маестро-
  • ел маестро-
  • треньор-
  • нови попълнения-
  • четирим-
  • нови играчи-
  • цска-
  • български футбол

Треньорът по три часа гледа записи на набелязаните играчи

Ел Маестро решава за четирима нови в ЦСКА - 1
Снимки: БТА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще има основната дума за новите попълнения на “Армията”. На него са му предложени 4 играчи, които са гледани дълго време и са одобрени от селекционния съвет на клуба, пише „Тема Спорт“.

Ел Маестро обаче първо ще се запознае с техните качества и след това ще бъде решено дали да подпишат. В момента младият специалист отделя по над 3 часа на ден, в които да гледа видеозаписи на набелязаните футболисти.

Сред предложените играчи има универсален защитник и централен нападател. В най-кратки срокове се очаква да има решение от Ел Маестро за тях. Някои източници дори твърдят, че харесаните са дали съгласие да преминат в ЦСКА, но наставникът първо трябва да каже “да” и след това ще се стигне до подписване на договори.

До края на месеца се очаква “червените” да се подсилят с поне 3 или 4 нови футболисти. Някои от тях може да се присъединят към отбора още по време на лагера в Тетевен, а други са чакани в Австрия. Идеята е тези футболисти да запишат минути в контролите и да са на линия за старта на евроучастието на ЦСКА.

“Червените” ще са в Тетевен до 18 юни, когато играят и първата си контрола в подготовката срещу Етър. Футболистите ще почиват на 19 и 20 юни, с изключение на звездата Каранга, който има да наваксва с кондиционната подготовка. На 21-ви отборът лети за втория си лагер в Австрия. Там предстоят още 4 контроли — на 23-и с Нагасаки, на 27-и с Уфа, на 30-и с Шахтьор и на 2 юли с Брьондби. Каранга ще запише минути в част от проверките, но със сигурност ще пропусне тази с Етър. На 6 или 7 юли пък ще се проведе официалното представяне на отбора преди последната контрола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А БЕ

    3 2 Отговор
    МАЕСТРО ТО ЦСКА-то Е ЛИТЕКС, ДОСУЩ КАТО ТЕБ , ИМЕНАТА ВИ ПАРТИЗАНСКИ ИСТИНКИСКИТЕ ИМЕНА СИ ГИ ЗНАЕТЕ !
  • 2 левски 1914

    2 1 Отговор
    Тоя след два месеца ще си смени името на ел ГОЛА ВОДА.