21 Юни, 2018 05:15 2 436 0

Атлетико плаща на Барселона и ги съди

  • гризман-
  • атлетико мадрид-
  • неустойка-
  • предварителен договор-
  • съд-
  • барселона

Сагата с Антоан Гризман нажежи сериозно отношенията между двата клуба

Сагата около евентуалния трансфер на Антоан Гризман от Атлетико (Мадрид) в Барселона привидно приключи. Френският национал обяви, че остава при "дюшекчиите" и сложи край на всички спекулации.

Двата тима и играчът обаче имат да решават още неща помежду си. Гризман ще трябва да плати неустойка в размер на 20 милиона евро на Барселона заради неизпълнение на предварителния договор. Парите ще бъдат преведени от Атлетико към каталунците, но пък шефовете на "дюшекчиите" ще си ги удържат от заплатата на французина. Вместо да взема по 23 милиона в следващите 5 години от договора си с клуба, Гризман ще получава по 19 на година, пише "Блиц".

В същото време от Атлетико смятат да заведат дело срещу Барселона. Обмисля се вариант каталунците да бъдат дадени на съд заради нерегламентирани преговори с Гризман.

"Ще обсъдим сериозно възможността да дадем Барселона на съд, защото са преговаряли с нашия играч зад гърба ни. Имаме точни доказателства за нерегламентирани контакти с неговите представители", заяви членът на управата на Атлетико - Хил Марин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА