21 Юни, 2018 09:58 856 1

Левски вкара четири гола на Хебър

  • левски-
  • хебър-
  • буш-
  • гомес-
  • яблонски-
  • контрола

"Сините" започнаха подготовката си с успех

Левски победи третодивизионния Хебър (Пазарджик) с 4:0 в първата си лятна контрола от подготовката. Двубоят се игра на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик при отлични условия. Домакините тази година честват 100 години от основаването на Хебър и отново се бяха постарали с организацията около приятелската среща, пише "Блиц".

Два гола за "сините" от София отбеляза Жорди Гомес, а по един добавиха Серджиу Буш и Давид Яблонски.

В 12-ата минута Серджиу Буш се пребори за топка до ъгловото флагче и след това пусна ефектен пас с петичка към Кабов. Юношата без да се бави продължи към Жорди Гомес, който с едно докосване комбинира с Габриел Обертан. Французинът задържа между няколко противникови играчи и след това подаде на Буш. Ударът на централния нападател на "сините" обаче бе лишен от достатъчна сили и Димитър Пангев се справи с лекота.

В 18-ата минута Габриел Обертан напредна отдясно, защитник на Хебър опита да го свали на земята, дърпайки го няколко секунди, но Обертан продължи и намери Гомес, който почти на празна врата откри резултата - 1:0. В 21-ата минута този път испанецът се оказа в ролята на асистент. Той влезе в наказателното поле и чукна надясно към Буш, който преодоля вратаря на домакините от Пазарджик за 2:0.

На полувремето Делио Роси пусна в игра всичките си налични резерви, които бяха само шест – вратаря Петър Иванов, Анътни Белмонт, Томислав Папазов, Мартин Петков, Илия Димитров и Станислав Костов. В първите минути на втората част домакините от Хебър имаха две хубави атаки, но не стигнаха до попадение.

В 66-ата минута Давид Яблонски, който получи капитанската лента, покачи на 3:0. Защитникът засече с глава центриране от десния фланг и прати топката във вратата. В 74-ата минута Станислав Костов асистира и Жорди Гомес с левия крак по земя от наказателното поле направи резултата 4:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    1 0 Отговор
    САМО ЛЕВСКИ