22 Юни, 2018 18:27 1 089 2

Английски тим с интерес към резерва на ЦСКА

  • джеси-
  • резерва-
  • цска-
  • брайтън-
  • хъдърсфийлд

Брайтън може да купи Едвин Джеси

Състезаващият се във Висшата лига на Англия Брайтън има интерес към резерва на ЦСКА. „Чайките“ обмислят да направят оферта за ганайския национал на „червените“ Едвин Джеси, пише британското издание „HITC Sport“ и допълва, че друг елитен английски тим – Хъдърсфилд, също следи ситуацията и има желание да вземе Джеси.

В Брайтън възнамеряват да поправят грешката си от зимния трансферен прозорец, когато изпуснаха 26-годишния халф и той премина от Йостерсунд на „Армията“. Мениджърът на "чайките" - Крис Хютън, е добре запознат с качествата на ганайския национал. Според него роденият в Холандия футболист е отлична опция за атаката на "синьо-белите".

През пролетта Джеси не успя да разкрие напълно качествата си при „червените“, тъй като получи контузия. Затова записа само 10 мача и един гол за тима.

От ЦСКА обаче не са особено склонни да пуснат бързака да си тръгне. В клуба смятат да разчитат на него през следващия сезон, като той е оставил добри впечатления у новия треньор Нестор Ел Маестро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Синфен

    1 1 Отговор
    Ще им носи топките .