24 Юни, 2018 10:28 11 220 17

Лют скандал между Стоичков и Ганчев заради трансфера на Антон Недялков в Лудогорец

  • футбол-
  • скандал-
  • гриша ганчев-
  • христо стоичков-
  • антон недялков-
  • трансфер-
  • лудогорец-
  • цска

Футболистът се извини на легендарната осмица

Легендата на българския футбол Христо Стоичков коментира трансфера на Антон Недялков от ФК Далас в Лудогорец. Името на Камата бе замесено в сделката, а това го накара да коментира ексклузивно случая по БНТ. „Добър вечер от Москва. Включвам се малко извънредно от Москва, не за да говорим за световното първенство, защото днес има хубави мачове, а по един друг повод. Днес се появиха някакви писания на някакви хора, които явно искат да бъдат известни, разни с прякори - не ги знам“, сподели бившият национал.

Стоичков призова собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев също да коментира случая. „Ще кажа един път завинаги. От 6 месеца не съм разговарял с Антон Недялков, нито съм го чувал. Дори му нямам телефона и не съм длъжен да му го имам. Не знам какви са и намеренията на Кирил Домусчиев. Призовавам Гриша Ганчев да излезе и да каже дали Христо Стоичков е получавал пари от ЦСКА. Дали той е плащал от името на клуба или свои лични пари на Христо Стоичков. Чакам по най-бързия начин да стане, защото ако не стане, значи работата е гнила или на някой се плаща да говори тези неща“, завърши Камата.

Минути по-късно за Гонг Стоичков допълни: "Наистина искам лично Гриша Ганчев да заяви публично имам ли участие в тази сделка? Ако имам - къде са ми парите, в коя сметка, да покаже сметката, да каже в коя банка? Нали имам 20% собственост в отбора, тогава имам и пълното право да знам всички подробности до последната стотинка - какво и как се случва. Ще се прибера скоро в България и някои хора няма да припарят повече до стадиона, това искам да е ясно! От преди Нова година не съм чувал и виждал Антон, сега ме замесват в някакви схеми. Отново ще го повторя - лично чакам Ганчев да направи публично изявление, не чрез сайт или нещо подобно", завърши темата Камата.

Отговорът на собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев не закъсня. Ето какво изявление даде той в сайта на клуба:

"Уважаеми г-н Стоичков,

Искам да Ви информирам относно розово бразилската серия, която мъчи Вашето съзнание, а именно, че Вие като акционер в най-големия Български футболен клуб по никакъв начин не сте получавали възнаграждение по простата причина, че в последните години 31-кратният шампион не е раздавал дивиденти. Бъдете сигурен, че в момента, в които се получат такива, ще бъдат разпределени справедливо спрямо участието на всеки един от акционерите в клуба. Бъдете здрав.

Винаги ваш фен!

С уважение и признателност:
Гриша Ганчев".

Цялата сага с притеснителния за някои трансфер на Антон Недялков завърши с лично съобщение към Христо Стоичков от младия футболист, който вече ще играе за шампиона "Лудогорец". Така се обърна Недялков към Камата в sms:

"Бат Ицо здравей, искам да изкажа най-искрени извинения относно това в което те вкарват и за което те изкарват виновен", гласи съобщението цитирано от "Дарик".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 цонйо

    13 6 Отговор
    ЛИТЕКС-ЦСКА, ЛЕВСКИ-СПАРТАК
  • 3 Хъво

    24 16 Отговор
    Ицо не се прави на мноо голям
  • 4 зомби килър

    5 5 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 5 Беден

    45 8 Отговор
    ГОЛЯМ Е ДА
    Но аз не знам за какво се Плюнчи след като ВСИЧКИ знаем че гн , Стоичков никога не е правил нищо за без Пари !!!!!!!
    ама НИКОГА !!!! включително и БЕНЕФИСА си !!!!!!!!!!!!
    ГОЛЯМ Е , но е много АЛЧЕН

    Коментиран от #10, #16

  • 6 А БЕ

    21 4 Отговор
    Ицо хората те познават , щом си с ГАНЧЕВ, а бе господ хора събира ни оре ни копае !!! МОШЕНИЦИ !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 левски 1914

    23 7 Отговор
    Ицо връщай се и кажи на Ганчевия да си взима партакетите и обратно в Ловеч Литекс НЕ Е ЦСКА.
  • 9 волен сидеров

    18 10 Отговор
    искате България да върви напред и нагоре -никога няма да стане
    като чета какви сте злобни хейтъри
    тъй и ще си останете -малки и жалки
    Стоичков винаги ще е номер 1 Човек на България за поне 90% от хората наречени българи
    а вие не сте българи -а алчни и гладни орица,търсещи сензации и винаги да плюят всичко и всички-без да мислят и без да умеят да си мълчат-поне от уважение
    жалка картинка сме си и това е
  • 10 Univision

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Беден":

    Бенефисът го организира и плати телевизията,в която Ицо работи

    Коментиран от #12

  • 11 пръц

    4 0 Отговор
    КСПП
  • 12 ееь

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "Univision":

    глупости.дъщеря му изработи парите.
  • 13 гощо

    7 1 Отговор
    Аз не разбрах за какво го обвиняват. И да е помогнал на момчето да премине от Далас в Лудогорец какво толкова?!?! То голям келипир от Далас на село да заиграеш.
  • 14 Цар Вул

    2 1 Отговор
    Имаше едно стихотворение:"Не бойте се деца"!Така,че и този предател няма да постигне нищо!в свинарника!!Ще го видите колко пари струва и какъв играч е?хората се натискат да ходят в по цивилизовани страни и да печелят пари и слава /като Ицето-макар,че не съм му поклонник/тозитръгнал/избягал или са го изхвърлили от Далас/да отиде в "свинарника!За Запада /да играеш там/се иска "дупе с девет капака",а този има са мо първото!!ГО.О.О.ОЛЯМ ИГРАЧ!!СЕЛЧО!АЗ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА БАЦОВА МАХАЛА НЕ БИХ ГО ВЗЕЛ В МОЯ ОТБОР!
    НЕ СТРУВА!!И ПЕТ ПАРИ НЕ МИЛИОНИТЕ,КОИТО ГАНЧЕВ ВЗЕ ЗА НЕГО!
    НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ЦСКА-РИ ИДВА "ВИДОВ ДАН"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 ЛЕВСКИ

    3 2 Отговор
    ТОЯ СТОИЧКОВ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЧУВАМ ЗА НЯКОЙ СИ СТОИЧКОВ

    Коментиран от #17

  • 16 Грую

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Беден":

    Скромността отдавна напусна съвременната ценностна система. Всеки се опитва да метериализира нещо в тоз живот и когато това е известност то не е лошо. Иначе от много скромност ще ти отредят скромно място на ....................... гробищата!
  • 17 Аз знам

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ЛЕВСКИ":

    Ами за майка си за шутката чувал ли си или за това че комшията я думка