26 Юни, 2018 09:26 1 359 0

Още един тим поиска Каранга

  • каранга-
  • пуки-
  • цска-
  • рединг-
  • интерес-
  • трансфер

Става въпрос за английския Рединг

Нов кандидат се появи за звездата и голмайстор на ЦСКА - Фернандо Каранга. Според "Daily Mail" бразилецът е желан от английския Рединг, който запази мястото си в Чемпиъншип, но си поставя по-сериозни цели за следващия сезон.

Мениджърът на “кралските поданици” Пол Клемънт има два варианта за нов нападател - Каранга и голмайсторът на Брьондби Теему Пуки.

През миналия сезон голаджията на ЦСКА наниза 23 попадения в Първа лига, но пропусна доста мачове през пролетта заради травмата, получена в реванша за Купата на България срещи Левски. Бразилецът вече е готов да започне пълноценни тренировки и дори се очаква да играе в контролата с Шахтьор (Донецк) на 30 юни.

Ако Каранга премине в Рединг, ще стане съотборник с бившия защитник на Манчестър Юнайтед Джон О’Шей, който наскоро се присъедини към клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА