Last news in Fakti

26 Юни, 2018 14:03 1 201 0

Левски си го върна на сърдит португалец

  • фигерейдо-
  • рио аве-
  • левски-
  • договор-
  • тренировки

Афонсо Фигейредо си намери клуб в Португалия, но няма да може да тренира с него

Левски изтри усмивката от лицето на Афонсо Фигейредо. Португалецът, който бе взет под наем от Рен през зимата, се оказа със спрени права. Причината е бюрократичен проблем, който са му създали от България, обявиха медиите в Португалия.

Левият бек си тръгна преждевременно от “Герена”, след като не успя да се пребори за титулярно място с Иван Горанов и не пожела да вземе участие в последните няколко срещи. За капак той оплю Делио Роси в социалните мрежи в чатове с привърженици на Левски, пише "Меридиан Мач".

Преди седмица той успя да си уреди трансфер в родината, където подписа с Рио Аве. Оказа се обаче, че Фигейредо е допуснал сериозен гаф. Той е забравил да разтрогне договора си със “сините”, който е до края на юни. От Левски са му върнали за атаката под кръста и са сезирали португалската федерация. Тя му забрани да тренира с Рио Аве до 1 юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА