Last news in Fakti

1 Юли, 2018 13:25 916 0

Жуниор Мораеш похвали ЦСКА

  • мораеш-
  • цска-
  • шахтьор донецк-
  • контрола-
  • похвала-
  • фенове

Бившият играч на "червените" бе аплодиран от феновете на ЦСКА

Новото попълнение на Шахтьор (Донецк) Жуниор Мораеш каза добри думи за ЦСКА след вчерашната контрола между двата тима, завършила 0:0. Бразилецът е любимец на феновете на “армейците” и вчера също беше аплодиран от българската агитка.

“За мен този мач беше по-особен, защото се изправих срещу отбор, в който прекарах един успешен период от кареирата си. Видях се с много приятели, а феновете скандираха името ми. Но футболът си е футбол и на терена за мен ЦСКА беше съперник. Самият мач беше тежък заради топлото време, а и заради умората от натоварванията. Стараехме се да действаме комбинативно, но ЦСКА се защитаваше добре. Не успяхме единствено да вкараме гол. Като цяло можем да сме доволни от първия етап от подготовката”, сподели Мораеш пред официалния сайт на Шахтьор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА