4 Юли, 2018 11:02 1 450 0

ЦСКА чака нов нападател

  • каранга-
  • трансфер-
  • алтернатива-
  • конкуренция-
  • нападател-
  • цска

Тимът търси алтернатива на Фернандо Каранга

ЦСКА очаква шестото си лятно попълнение. “Армейците” са в напреднали преговори с централен нападател и е много вероятно неговото привличане да бъде финализирано до края на седмицата. В Борисовата градина със сигурност ще бъде привлечен поне един нов играч за върха на атаката, тъй като в момента клубът разполага единствено с Фернандо Каранга и младият Тонислав Йорданов.

19-годишният нападател все още няма участие в Първа лига. В някои от спарингите атаката бе водена от Десподов, но той по презумпция е крило и това не е оригиналната му позиция на терена, пише "Тема Спорт".

Има вариант ЦСКА да вземе и двама нови нападатели, тъй като Каранга е много вероятно да бъде продаден, но не и преди евромачовете. Интерес има и към други играчи на “Армейците”, така че няма да е изключено да се стигне и до повече изходящи трансфери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА