Last news in Fakti

6 Юли, 2018 05:18 1 240 0

Балотели отказал мега оферта от Китай

  • балотели-
  • китай-
  • оферта-
  • заплата-
  • отказ-
  • ница

Италианецът щял да прибира по 30 милиона евро на сезон

Когато Марио Балотели си науми нещо, трудно някой може да промени решението му. Своенравният нападател е получил изключително примамлива оферта от Китай, но въпреки опитите на хора от обкръжението му да го убедят да приеме, е отговорил отрицателно.

Sky Sport Italia твърди, че на Супер Марио са били обещани 30 млн. евро на сезон. На този етап от кариерата си обаче, бившата звезда на Интер, Милан, Манчестър Сити и Ливърпул иска да остане в Европа и да има гарантирано място в националния отбор на Италия.

През миналия сезон нападателят вкара 18 гола за Ница в Лига 1 и още 6 в Лига Европа. Неговият договор изтече, но независимо от това “орлетата” ще получат 10 млн. евро от следващия клуб на Балотели.

Очаква се италианецът да премине в Олимпик Марсилия, но много сериозен интерес към него проявява и Наполи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА