14 Юли, 2018 01:00 3 774 2

Марсело се събира с Роналдо в Ювентус?

  • марсело-
  • роналдо-
  • ювентус-
  • реал мадрид-
  • послание

Двамата са много добри приятели

Бразилският защитник на Реал Мадрид Марсело вчера написа прочувствено послание за довиждане с Кристиано Роналдо, който премина в Ювентус след девет години на "Сантяго Бернабеу". Според "Кориере дела Сера" обаче тъгата на 30-годишният бразилец няма да продължи дълго, тъй като и той е в трансферния списък на торинци.

Според изданието от клуба да приготвили сума от порядъка на 40-60 милиона евро за привличането му. Марсело е част от Реал Мадрид от 2006 година насам и е основен играч за "белия балет".

"Кой ли би си помислил това, Крис! Дойде време да си кажем чао. За да бъда честен, не вярвах, че този ден ще дойде. Нищо в този живот обаче не продължава вечно и аз се надявам да бъдеш щастлив в новото си приключение. Прекарахме почти десет години заедно.

Десет години, изпълнени с щастие, добър футбол, победи и загуби, прекрасни моменти! Научих много от теб. Твоята отдаденост е най-невероятното нещо, което съм видял в спорта. Пожелавам на теб и на прекрасното ти семейство всичко най-добро", написа Марсело в социалните мрежи. Ако информацията на италианското издание се потвърди, то двамата добри приятели ще играят отново рамо до рамо, но с екипа на "бианконерите".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морук

    6 16 Отговор
    Разбраахме ся ,коя е попвинката,на роналдинка

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.