13 Юли, 2018 14:29 937 0

ЦСКА си намери нов нападател

  • цска-
  • нападател-
  • мауридес-
  • белененсеш-
  • трансфер

"Червените" привлякоха Мауридес Роке Жуниор

ЦСКА привлече бразилеца Мауридес Роке Жуниор. Нападателят идва от Белененсеш, където за последните два сезона е записал 45 мача и 14 гола. В елита на Португалия той също е играл и за Арука, където се разписва 5 пъти и помага на скромния тим да се класира за евротурнирите през сезон 2015/16 година.

Таранът е на 24 години, висок е 189 см и е продукт на школата на Интернасионал Порто Алегре. Мауридес няма да може да вземе участие в реванша с Рига в Лига Европа, но при класиране на “червените”, ще бъде картотекиран за втория кръг от надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА