Last news in Fakti

16 Юли, 2018 16:55 2 408 0

ЦСКА очаква Георги Миланов

  • цска-
  • миланов-
  • трансфер-
  • цска москва-
  • неделев

"Червените" са близо до уреждането на голям трансфер

ЦСКА е близо до страхотен трансфер. Националът Георги Миланов е казал "да" на "червените", твърди в днешния си брой "Меридиан Мач". В момента халфът е без отбор и ако дойде в Борисовата градина, клубът няма да плаща за правата му. Самият футболист е поискал отсрочка, за да опита да си намери първо отбор в чужбина. Той е обяснил, че ако до 10 август не успее, ще подпише с "армейците".

Миланов беше собственост през последните пет сезона на руския гранд ЦСКА (Москва), с който стана веднъж шампион на най-голямата страна в света. През последната кампания обаче халфът трайно изпадна от състава и записа едва 13 мача за първенство, като в само три от тях беше титуляр.

Опасенията на "червените" са, че най-вероятно друг руски клуб ще изкуши 26-годишния Миланов с по-добра оферта.

В ЦСКА са близо и до друг силен български футболист. Става дума за звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА