17 Юли, 2018 17:01 1 241 0

Избягал от Левски ще играе в Серия "А"

  • бурабия-
  • левски-
  • коняспор-
  • трансфер-
  • сасуоло

Мехди Бурабия ще се присъедини към Сасуоло

Бившият футболист на Левски Мехди Бурабия ще играе в Серия "А", твърди gianlucadimarzio.com. Халфът вече се бил разбрал със Сасуоло за личните си условия, а италианците ще платят три милиона евро на Коняспор. "Зелено-черните" от Реджо Емилия са спечелили наддаването със СПАЛ, който също имал сериозен интерес към 26-годишния техничар.

Турците взеха полузащитника преди 12 месеца от "сините", на които платиха 550 000 евро. Тогавашният наставник на Левски Николай Митов и собственикът Спас Русев не искаха да се разделят с най-добрия си футболист. Под влиянието на мениджъра си Несим Нешадов, който вече се беше договорил за много по-добри лични условия на Бурабия с Коняспор, мароканецът с френски паспорт напусна демонстративно лагера в Правец.

Така изпълнителният директор Красимир Иванов трябваше да пътува за Турция, за да продаде халфа, който искаше на всяка цена трансфер в Турция, където получи заплата от 35 000 долара. Бурабия има общо 41 мача и два гола за Левски, като у нас е играл още в Локомотив (Пловдив) и Черно море.

През миналия сезон Бурабия изигра 39 мача и отбеляза два гола с екипа на Коняспор във всички турнири, като спечели Суперкупата на Турция, а отличното му представяне е на път да му донесе трансфер в Серия "А".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА