Last news in Fakti

17 Юли, 2018 18:58 1 796 9

Божинов: Роналдо ще мачка в Италия!

  • божинов-
  • роналдо-
  • трансфер-
  • голове-
  • очаквания-
  • ювентус

"Ще вкара поне 30 гола в дебютния си сезон", заяви българският нападател

Българският нападател на Риека Валери Божинов коментира темата на деня в Италия - трансферът на Кристиано Роналдо в Ювентус. Бившият ни национал игра преди време за "Старата госпожа", а освен това се е изправял срещу португалеца в английския шампионат.

"Роналдо има психиката да бъде играч на Ювентус, а и Ювентус има неговата психика на победител. Той идва в отбор, в който усърдната работа е в сърцето на успехите и те се преследват на всяка цена.

Нормално е феновете да са полудели по него, те са гладни за такава голяма звезда. Ще почувства обичта и топлината на италианските запалянковци, особено когато започне да играе на стадиона в Торино. И съперниците му също ще го усетят", започна Божинов пред "Туто Юве".

"За мен Кристиано е №1 в света, винаги съм го предпочитал пред Меси. Той винаги е искал да бъде най-добрият, работи постоянно за това и е най-завършеният играч. Видяхме го и на Световното. Познавам го добре, защото съм играл срещу него, когато бях в Сити. Той ни вкара и гол тогава.

Мисля, че той ще е голмайсторът в Италия, при това с лекота. Щом Мауро Икарди може да вкара 29 гола с Интер, Роналдо може да вкара 30-40 с Юве. Особено като има играчи като Дибала и Игуаин до себе си. В Италия всички ще усетят наказанието на Роналдо", продължи играчът на Риека.

"С неговото привличане Ювентус автоматично става и фаворит за трофея в Шампионската лига. Но все пак всичко се решава на терена, а видяхме какво стана на Световното и как някои от големите фаворити на хартия не направиха нищо", каза още Божинов по адрес на Роналдо, след което коментира и легендата Джиджи Буфон, с когото делиха една съблекалня.

"Макар личната карта на Джиджи да казва, че той е на 40, според мен се чувства много по-млад. И щом реши, че още му се играе футбол, постъпи правилно като премина в ПСЖ. Той може спокойно да играе и до 45 години. Да, Юве загуби лидер в съблекалнята в негово лице, но си купи нов такъв като Роналдо", добави Божинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зомби килър

    4 6 Отговор
    Много ми е трудно да определя кой ми е по противен лайнярду или кукушинов или насришу.ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 2 Реалист

    6 5 Отговор
    От божинката футболист не стана, но врачка може и да стане...АМА ДРУГ ПЪТ. Италиянците ще носят меката китка на рогите както и Бадр Хари не го е носил. Или Юве трябва да му назначат персонален бодигард на терена. Тоя ако изкара и половината сезон без контузия, трябва курбан да даде.
  • 3 чужда паница

    14 0 Отговор
    А ти ще мачкаш салфетки в чалготеката !
  • 4 KROMAZON

    8 0 Отговор
    Така е Божинка..а ти ще мачкаш чаршафите с някое малко коте...
  • 5 Маг Валерия Б. от DSTV

    5 0 Отговор
    Гадая на боб, котета, наакани памперси и чужда слава. Само и само да треп-треп-трепна за час в медиите.
  • 6 Геро

    7 0 Отговор
    Кой беше Божинов??
  • 7 супер лек

    5 2 Отговор
    Кефи ме Божинката, супер лек е, печели кинти, не играе много, занимава се с ку*вентии, плющи си редовно и кара готини коли, гледа си живота човека и не се взима на сериозно. Не е професор и не претендира да бъде, коментира си неща от неговата сфера, не като политиците, които разбират от всичко.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 до супер лек

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "супер лек":

    така е - мечтата на средностатистическия български простак ...